Spectrum-Analyzers


BK Precision Spectrum Analyzer


BK Precision biedt een verscheidenheid aan instrumenten voor het testen en karakteriseren van RF- en microgolfapparaten die werken van DC tot 8,5 GHz.


  Bench Spectrum analyzer, handheld spectrum analyzer

Spectrum analyzer toestellen zijn essentiƫle hulpmiddelen voor het waarnemen van het frequentiedomein van een signaal. De reeks professionele handheld GHz spectrum analyzers van BK Precision zijn onmisbare hulpmiddelen voor veldmetingen in het bereik van 50 kHz tot 8,5 GHz. Ondanks hun compacte vormfactor en gewicht van slechts 1,8 kg, levert de 2650A-serie handheld GHz spectrum analyzers prestaties en functies die vergelijkbaar zijn met veel full-size bench-top spectrum analyzers. Bijvoorbeeld: de BK2650A handheld spectrum analyzer heeft een DANL (weergegeven gemiddeld noise level) van -127 dBm, waarmee deze zeer kleine signalen kan detecteren. Ter vergelijking: het 1.05 GHz bench-top GHz spectrum analyzer model BK2630, met een DANL van -100 dBm, is minder gevoelig, maar de prestaties zijn voldoende voor vele toepassingen in service en reparatie, en een ideale oplossing voor gebruikers die op zoek zijn naar een kosteneffectieve, basis GHz spectrum analyzer met extra functies zoals ingebouwde trackinggenerator en AM / FM-modulatie.


  Veldsterkte meters

RF veldsterkte meters detecteren het elektrische veld van radio- en microgolfsignalen en meten de elektrische veldsterkte. Veldsterkte meters bieden veldtechnici en ingenieurs een kosteneffectieve meet hulpmiddel voor standaard signaalonderzoeken voor slechts een fractie van de kosten van een volledig uitgeruste conventionele spectrum analyzer. Handheld RF veldsterkte Analyzers zijn ideale gereedschappen voor testen in het veld, installeren en onderhouden van mobiele telecommunicatiesystemen zoals cellulaire en draadloze telefoon, CB paging, paging, kabel- en satelliet TV-systemen en het uitvoeren van antenne site metingen en onderhoud.                         ***** BK Precision Spectrum analyzer *****


     Klik op de figuur ......


                                    of

 

                                    Download de produkt catalogi

BK Precision spectrum analyzer, veldsterkte meter


***** BK Precision Spectrum Analyzer *****

 

  Werkplaatsinrichting

Flexiline elektronica werktafels
EduLine elektronica werktafels
ERFI elektronica werktafels elQuip levert modulair uitbreidbare werktafel systemen

verkrijgbaar in vele varianten met oa. elektrische hoogte

instelling, opstanden en uiteraard ESD-veilige uitvoeringen

conform DIN EN61340-5-1.


  Flexiline en EDUline zijn eigen producten van elQuip.


   Klik op een icoon of figuur ......

Flexiline elektronica werktafel met spectrum analyzer

Spectrum Analyzer, Veldsterkte meter

Spectrum Analyzer, Veldsterkte meter