Accutester


BK Precision Accutester en Battery analyzerBK Precision  Accutester,  batterij analyzers en DC lasten zijn geschikt voor het testen en karakteriseren van een breed scala aan accu's,  batterijen, brandstofcellen, zonnecellen en andere vermogenscomponenten.


De BK600B is een nauwkeurige accutester, welke de toestand van alle soorten 12V loodaccu’s kan testen. Waaronder ‘natte accu’s’, onderhoudsvrije, Gel en AGM accu’s. Deze accutester is gemakkelijk in gebruik en zorgt voor een snelle analyse van je accu’s. De BK601B accutester is geschikt voor 6 en 12 volt accu's.


De battery analyzer van de BA6010-serie meten spanning en weerstand van moderne batterijtechnologieën met hoge nauwkeurigheid, resolutie en snelheid. Bovendien bieden deze instrumenten aanvullende meetparameters inductie, capaciteit, dissipatiefactor, impedantie, kwaliteitsfactor, reactantie en fasehoek in graden en radialen.


De BA6010 battery analyzer serie is geschikt voor het karakteriseren van batterijchemie die reageert op een 1 kHz wisselstroomstimulatiesignaal met inbegrip van loodzuur-, lithium- en alkalinebatterijen die worden gebruikt in consumentenproducten, elektrische voertuigen, stroomback-up, beveiliging en brandalarmsystemen. Model BA6011 ondersteunt spanningsmetingen van batterijpakketten tot 300 V, terwijl de BA6010 beschikt over een meetbereik van 6 V, ideaal voor het testen van batterijcellen.


Voor meer geavanceerde batterij analyse systemen van BK Precision bestaan uit de combinatie van laad en ontlaadsystemen aangestuurd met geavanceerde analyse software. Meer infoatie herover kan men vinden op de site van elQuip.
***** BK Precision Accutester en Battery analyzer *****

 

    Klik op de figuur ......


                                  of

 

                                  Download de produkt catalogi

 

  Werkplaatsinrichting

Flexiline elektronica werktafels
EduLine elektronica werktafels
ERFI elektronica werktafels elQuip levert modulair uitbreidbare werktafel systemen

verkrijgbaar in vele varianten met oa. elektrische hoogte

instelling, opstanden en uiteraard ESD-veilige uitvoeringen

conform DIN EN61340-5-1.


  Flexiline en EDUline zijn eigen producten van elQuip.


   Klik op een icoon of figuur ......

Flexiline elektronica werktafel met accu tester

Accutester, Battery analyzer

Accutester, Battery analyzer