DC-elektronische-lasten


BK Precision DC elektronische lastenBK Precision DC elektronische lasten zijn geschikt voor het testen en karakteriseren van een breed scala aan DC-stroombronnen, zoals DC-voedingen, batterijen, brandstofcellen, zonnecellen en andere vermogenscomponenten. In tegenstelling tot passieve resistieve belastingen, bieden DC elektronische lasten een breed scala aan spannings- / stroombereiken en kunnen ze werken onder meerdere modi, zoals constante stroom (CC), constante spanning (CV), constant vermogen (CW) en constante weerstand (CR).


De BK Precision BK8500-familie van betaalbare programmeerbare DC elektronische lasten bestaat uit een brede selectie modellen in het bereik van 300 W - 5000 W. Elk model deelt gebruiksvriendelijke functies, zoals flexibele bedrijfs-modi, een meter met hoge resolutie en een VFD-display, een ingebouwde transiënt-generator en een lijstmodus voor specifiek geprogrammeerde dynamische belastingtests.


De BK8540 DC elektronische last is ontworpen voor gebruikers die een standaard gelijkstroombelasting met een compacte vormfactor nodig hebben voor een bodemprijs. De specificaties van de BK8540 DC elektronische last zijn vergelijkbaar met de BK8500 lijn DC elektronische lasten, maar zonder de extra's zoals de programmeerinterface, triggering en de mogelijkheid om dynamische testomstandigheden te creëren.
***** BK Precision DC elektronische lasten *****

 

    Klik op de figuur ......


                                  of

 

                                  Download de produkt catalogi

BK Precision DC elektronische lasten

***** BK Precision DC elektronische lasten *****

 

  Werkplaatsinrichting

Flexiline elektronica werktafels
EduLine elektronica werktafels
ERFI elektronica werktafels elQuip levert modulair uitbreidbare werktafel systemen

verkrijgbaar in vele varianten met oa. elektrische hoogte

instelling, opstanden en uiteraard ESD-veilige uitvoeringen

conform DIN EN61340-5-1.


  Flexiline en EDUline zijn eigen producten van elQuip.


   Klik op een icoon of figuur ......

Flexiline elektronica werktafel met DC elektronische last

DC elektronische lasten

DC elektronische lasten