Functie-generator


BK Precision Functiegenerator


Moderne systemen en elektronische circuits kunnen een verscheidenheid aan signalen vereisen voor karakterisering en testen. BK Precision biedt een breed scala aan functiegenerator ofwel signaalgenerator modellen om het spectrum van behoeften te dekken, van het kostengevoelige onderwijsbudget tot het high-end R&D laboratoria.

BK Precision 's selectie van signaalgeneratoren - zowel handheld als tafelmodel - met een frequentiebereik tot 120 MHz - omvatten analoge en digitale functiegeneratoren, pulsgeneratoren en echte arbitraire golfvorm generatoren (AWG) in zowel analoge als DDS (directe digitale synthese) architecturen .


DDS signaalgeneratoren bieden flexibiliteit, digitale precisie, programmeerbaarheid en geavanceerde prestaties in compacte vormgeving. In staat tot het genereren van sinus- en rechthoeksgolven tot 50 MHz en 14 bit willekeurige golfvormen van maximaal 4 miljoen punten met maximaal 125 miljoen samples per seconde, BKPrecision's 407x serie AWG's leiden het veld in prijs, flexibiliteit en prestaties. Bovendien biedt deze AWG-familie ook mogelijkheden voor volledige functiegenerator.


Terwijl DDS signaalgeneratoren een voortrekkersrol vervullen in de generatortechnologie en geavanceerde functies, zijn analoge generatoren de beproefde werkpaarden van moderne technologie, probleemoplossing / onderhoud en onderwijs. Ze bieden uitstekende waarde met vertrouwde bedieningselementen en betrouwbare werking.
***** BK Precision Functiegenerator *****


     Klik op de figuur ......

 

                                    of

 

                                    Download de produkt catalogi

BK Precision Functiegenerator

***** BK Precision Functie generator *****

 

  Werkplaatsinrichting

Flexiline elektronica werktafels
EduLine elektronica werktafels
ERFI elektronica werktafels elQuip levert modulair uitbreidbare werktafel systemen

verkrijgbaar in vele varianten met oa. elektrische hoogte

instelling, opstanden en uiteraard ESD-veilige uitvoeringen

conform DIN EN61340-5-1.


  Flexiline en EDUline zijn eigen producten van elQuip.


   Klik op een icoon of figuur ......

Flexiline elektronica werktafel met functiegenerator

BK Precision Functiegenerator, Functiegeneratoren

BK Precision Functiegenerator, Functiegeneratoren