Sefram


BK Precision en Sefram


Sinds de oprichting in 1947 ontwikkeld en produceerd Sefram elektronische recorders. In 1978 ging Sefram samen met de test- en meetinstrumenten divisie van Schlumberger en per november 2004 is Sefram een onderdeel geworden van BK Precision. De strategie van Sefram is om van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige test-en meet-producten voor de elektronische en elektrische toepassingen op de markt te brengen. Sefram is ISO 9001 (2008) gecertificeerd.


Sefram levert test- en meet-oplossingen aan klanten over de hele wereld, die actief zijn in uiteenlopende gebieden zoals R&D, product ontwerp, industrieel onderhoud,  elektronische veldservice, productielijn testen, en in de onderwijsgemeenschap.


Door het bepalen van de hoogste standaard in nauwkeurigheid en prestaties wordt Sefram erkend als een leider in de recorder markt. Voor al uw toepassingen op elektrische, elektronische of elektrotechnische gebied, digitale televisie (DVB-T, DVB-T2, DVB-S, DVB-S2, DVB-C), Biedt Sefram een compleet en uniek aanbod van test-instrumenten en accessoires.


De kern producten van Sefram zijn:

Recorders (thermisch-, kleur pen-, papierloze- recorders, XY plotters, transient recorders, data loggers, etc.)

Veldsterkte meters (voor digitaal en analoge TV, Internet, Telefonie,... voor “terrestrial”, kabel distributie en satelliet toepassingen)

Test en meetinstrumenten (Digitale multimeters, Oscilloscopen, clamp-on meters, signaal generators, elektrische testers, spectrum-analyzers, etc.)

Environmental testers (luchtstroom snelheid, CO-meters, Hygro-meters, thermo-meters, IR-meters, etc.)

Test accessoires (Oscilloscoop probes, differentieel probes, test draden, kabels, coaxiaal adapters, etc.)       Klik op de figuur ...... of neem contact op met elQuip


Sefram instrumenten

***** BK Precision en Sefram *****

           Werkplekinrichting

Flexiline elektronica werktafels
EduLine elektronica werktafels
ERFI elektronica werktafels elQuip levert modulair uitbreidbare werktafel systemen

verkrijgbaar in vele varianten met oa. elektrische hoogte

instelling, opstanden en uiteraard ESD-veilige uitvoeringen

conform DIN EN61340-5-1.


  Flexiline en EDUline zijn eigen producten van elQuip.


   Klik op een icoon of figuur ......

Flexiline elektronica werktafel

BK Precision en Sefram

BK Precision en Sefram